söndag 9 maj 2010

Härlig helg

Det har varit en riktigt bra helg! Lugnt och skönt och härligt.
Igår cyklade vi en sväng, var till Vansbro till Lars mormor o morfar, till deras stuga och kollade på mosippor och sen blev det grillning hos hans föräldrar. Lite STCC på teven och som avslut några parti kort hos S & T.

J,och så har vi samlat lite björksav. Eller Lars föräldrar och syster hade börjat på fredagkvällen och borrat hål i några björkar och tryckt i en slang. Tror dom tömde flaskorna minst 3 gånger igår och nu finns det flera liter björksav. Det är riktigt gott faktiskt, smakar som vatten med lite sötma. Bra mot allergi ska de va oxå!

Idag har vi varit på tipspromenad, 8av 12 rätt bara, det var svåra frågor... Sen hälsade vi på Lars lilla kusinbarn, gud så söt hon var! Som en liten docka, med svart tjockt hår, och sååå liten!

Nu är jag ensam igen, tur att veckorna går ganska snabbt! Och på söndag far vi! Malta here we come! Hoppas bara att askmolnet skingras... Var en riktigt lång lista på inställda flyg idag.
Jag har oxå mailat till the Ursuline Sisters och frågat om det är lugnt att komma och hälsa på. Barnhemmet där jag & M gjorde praktik i 3an. Har tagit fram fotoalbumet och barnen är ju så himla söta, men dom lär ju vara minst 6 år gamla nu! Dom kanske inte ens är kvar...
Jaja, ska bli kul iallafall!

Inga kommentarer: